woensdag 13 april 2011

Blog berichten van Indonesiëreis 2011

Woensdag 13 april - onderweg naar Indonesië

Buiten is het -12 graden… binnen zitten 13 reizigers (en een heleboel meer) op 10 km hoogte op weg naar Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië. Het is op moment van schrijven (in Word, dus nog niet online) 22:30 uur Nederlandse tijd, da’s 4:30 uur lokale tijd op onze aankomstplek. En we hebben net het ontbijt achter de kiezen: omelet, worstjes, yoghurt, croissantje en koffie/thee. Prima verzorging hier in het vliegtuig.

Deze dag begon al vroeg: vanuit Amersfoort, Zwolle, Doesburg, Enschede en Zoetermeer zorgden Rinus en Ada, Henk en Corrie, Jaap en Eeke, Peter en Erna, Hinke, Arjan, Alie, Marga en Jenny dat ze om 9.00 uur op Schiphol waren. Hinke had zelfs een uitzwaaicomité meegenomen. Inchecken ging vlot, daarna nog even rondgesnuffeld ‘achter de douane’, allemaal gefouilleerd (en foei, Marga bleek een opschrijfboekje met een metalen spiraal in haar tas te hebben, dus 3x opnieuw) en daarna on board. En opstijgen maar!

Ben benieuwd wie er een beetje geslapen heeft, viel wel wat tegen. Gelukkig konden we onderweg de nieuwste films bekijken, dus vervelen hoefde niet echt. En af en toe enige turbulentie houdt het spannend…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten