dinsdag 15 juli 2014

Na een lange, maar voorspoedig verlopen, reis, met z'n veertienen (Eric komt twee dagen later),  zijn we veilig aangekomen in Zuid-Afrika. Na de eerste vlucht zijn we aangekomen op Dubai, daar moesten we nog een paar uurtjes wachten op de tweede, nog langere vlucht. Eenmaal aangekomen in Johannesburg werden we hartelijk ontvangen door een contactpersoon van De Verre Naasten. Deze verbond ons door naar onze chauffeur waarmee we de komende twee weken alle plekken zullen bezoeken die op onze planning staan. De chauffeur leerde ons meteen maar een woordje 'Afrikaans', want ja, wie weet zal je het nodig hebben. Gedurende de rit naar ons complex overspoelde hij ons met feitjes en weetjes over wat we allemaal om ons heen zagen. Althans, voor zover we dit konden verstaan. Afrikaans is namelijk niet de makkelijkste taal hoor!
Op het complex hebben we ons even rustig kunnen settelen en staat ons een barbecue te wachten. Morgen wacht ons een heftige en indrukwekkende dag, maar eerst genieten we even van het weer en elkaar. 

1 opmerking:

  1. Goed om te lezen dat jullie hartelijk zijn ontvangen en de eerste bbq achter de kiezen hebt! Hopelijk kunnen jullie een goede nachtrust maken om de indrukken en ervaringen die te wachten staan, goed te kunnen verwerken! Adieu!

    BeantwoordenVerwijderen