maandag 15 juli 2013

terug van radiostilte

Donderdag 11 juli

Vandaag vroeg dag: 5.45 gaat de wekker. Op weg naar Pilanesberg voorr een ruige safari!
Gespotte dieren: neushoorn, olifant, impala, giraffe, springbok, zebra, gnoe, everzwijn, baviaan, steenbok.
Leuk hoogtepuntje: we hebben een moedergiraffe met haar pasgeboren babytje gezien en spelende olifanten vlak naast onze wagen! Terug in het park hebben we een nacht doorgebracht in onze luxe safaritent.

Vrijdag 12 juli

Na een rustige start vetrokken we naar Soshanguve. Onderweg stoppen we bij de vlooienmarkt. Een hele belevenis! In de eerste instantie een warm welkom, maar al snel blijkt dat ze je hand niet meer los laten... Na wat onderhandelen over mooie souveniertjes vetrekken we naar de Lesedischool.
Hier staan de gastgezinnen ons op de wachten en scheiden onze wegen. Ieder heeft zijn Afrikaanse leven op een andere manier beleefd dit weekend.

Zaterdag 13 juli

Ieder heeft zijn eigenstart in het gezin. `s middags ontmoeten we elkaar weer bij de school, om met de Afrikaanse jeugd te sporten: Rugby, volleybal en voetbal.
De dag wordt gezellig afgesloten met de inmiddels bekende, maar gezellige braai.

Zondag 14 juli

Wederom draaien we mee in onze gezinnen en maken we allemaal een andere dienst mee. Op het terrein van de school is er de rest van de dag een zoete inval van ons en de jeugd uit de omgeving.

Maandag 15 juli

Vandaag namen we afscheid van onze gezinnen en ontmoeten we elkaar bij de Lesedisschool om hier verschillende activiteiten te doen met rond de 100 kids. Van schipper mag ik overvaren tot ballonnentrappertje. De kinderen genoten erg van alle aandacht en gezelligheid!
Moe maar voldaan vertrekken we naar  onze backpackers hostel, om morgen op het vliegtuig naar de kust te stappen. Op naar een paar dagen vakantie!

2 opmerkingen:

  1. Klinkt goed! We zijn benieuwd naar de foto's! Nu nog ff genieten! X voor Suus van E, R en n brast van N!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om jullie te volgen! Nog heerlijke dagen en veel plezier gewenst! Hebben jullie al gezien dat Nakekela jullie bezoek op facebook heeft gezet? https://www.facebook.com/pages/Nakekela-Christian-Community-Centre-Association/224672137590721

    Enjoy!Jakolien

    BeantwoordenVerwijderen