woensdag 17 juli 2013

Op naar de kust!

Woensdag 17 juli
De wekker ging vroeg, want voor een groot deel van de groep stond paardrijden over het strand op de planning! Na een snel ontbijt moesten ze er toch echt aan geloven... De verhalen en ervaringen volgen snel!

Dinsdag 16 juli
Vandaag staat ons vertrek richting de kust op het programma. Om stipt negen uur waren we op de luchthaven van Johannesburg. Onze vlucht naar Port Elisabeth zou vertrekken om 10:20. Alles verliep heel voorspoedig en we mochten allemaal mee op de vlucht naar de kust! Aangekomen in Port Elisabeth, was ook al onze bagage nog meegekomen. Onze chauffeur stond al keurig op ons te wachten met z'n mooie bus en bordje van Drietour. Hij bleek uit PE zelf te komen, dus kende de omgeving goed. Na een mooie toeristische route langs de kust, kwamen we na een goede 2 uur aan in Jeffrey's bay. Onze laatste slaapplek voor wat betreft deze reis. Nadat we onze locatie hadden verkend stond als eerste een duik in zee op het programma! Alleen de jongens durften het aan, maar volgens hun oordeel was het koud, maar wel lekker :)

Tegen het einde van de middag konden we nog mooi genieten van een mooie strandwandeling en een kort bezoek aan de supermarkt. 's Avonds stond er pizza op het menu en de rest van de avond werd gevuld met: tafelvoetbal, poolen, relaxen en bijslapen. Het was een heerlijk ontspannen dagje aan de kust met een prachtige zonsondergang in de zee....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten