vrijdag 22 februari 2013

Donderdag 21 februari - Op weg


Na een voorspoedige vlucht zijn we veilig aangekomen in Delhi. Vanaf het moment dat we van huis vertrokken is alles heel voorspoedig gegaan. Om even over negen waren we allemaal op Schiphol. Boardingpassen waren thuis al uitgeprint, dus we zijn maar direct onze koffers gaan wegbrengen. Even uitzoeken hoe die kofferautomaat werkt, maar dat wordt prima aangegeven.
Paul Voorberg en zijn kleinzoon waren meegekomen om Ineke weg te brengen. Bij de douane hebben we (letterlijk) de koppen bij elkaar gestoken om de Here te vragen om Zijn zegen over de reis. Mooi dat Paul ons voorging hierin.
Even over twaalf gingen we de lucht in. Het was helder en zonnig, dus we hadden een prachtig uitzicht over Amsterdam en de randmeren. We zaten gezellig bij elkaar, dus hebben al heel wat bijgepraat. En soms een tukkie gedaan.Om een uur of vier hebben we genoten van een schitterende zonsondergang. Wat een prachtige kleuren, helder blauw tegenover een dieporanje horizon. Voor dat we ons gingen vervelen, werd de landing al ingezet. Even voor twaalf uur (plaatselijke tijd) waren we al bij de gate. De luchthaven is pas nieuw, dus alles ziet er nog schoon uit. Als we bij de band aankomen, zijn de koffers al aan het draaien. Zo snel hebben we het nog nooit meegemaakt hier.

We hebben ons voorbereid op een hectische aankomst, maar dat valt reuze mee. Geen grote mensenmassa, alleen een rij mannen achter de hekken. We vinden al snel 'onze man' van Incredible Voyages die ons komt oppikken. Hij loodst ons naar een mooi busje, waar onze koffers worden ingeladen. Met enig passen en meten kan alles erin. Luxe hoor, om zo afgehaald te worden. Een paar jongens proberen nog een fooitje te verdienen door een handje aan de koffer te helpen. Twee euro willen ze hebben, ze weten wel hoe ze een argeloze reiziger geld afhandig kunnen maken. Ook in het hotel wordt alles door onze man geregeld. Perfect. Al met al is het toch nog over twee├źn voordat we op onze kamer zijn. We houden nog wel een avondsluiting. Per slot van rekening is het op ons horloge nog maar tien uur. Fijn om samen God ook weer te danken voor zijn zegen op deze reis. Morgen kunnen we uitslapen, ontbijt is pas om half tien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten