vrijdag 11 januari 2013

Indiareis 2013 bijna van start!


Donderdag 21 februari is het zover; dan vertrekt er een enthousiaste groep reizigers vanaf Schiphol richting Azië. Spannend voor wie voor het eerst gaat en een feest van herkenning voor wie er vaker geweest is. India: een land met onbegrensde mogelijkheden en onmogelijkheden. Een land van lawaai, stank en vuil; een land van kleur, vriendelijkheid en één en al bedrijvigheid. Ook een land met enorme verschillen tussen rijk en arm, je ziet de arme Lazarus bij de poort van de rijke. Maar ook een land waar grote ijver is om het Evangelie te delen met ieder die er onbekend mee is, waar je kunt leren wat het is om Jezus te volgen. Wij zijn benieuwd naar het vervolg, u ook? Meld u vandaag dan nog aan voor deze blog en ontvang de updates van de belevenissen direct in uw mail!


1 opmerking:

 1. Frank en Angeline20 februari 2013 om 17:04

  Lieve Saakje, wat een mooie manier om het evangelie uit te dragen. Wij vinden het bijzonder hoe jij hierin je weg volgt. Geniet van deze reis en van alles wat hierin op je pad komt.

  Wij willen jullie allen een fijne maar bovenal een gezegende reis toewensen. We hopen dat jullie mooie en indrukwekkende ontmoetingen en gesprekken mogen hebben. Wij dragen jullie op in gebed.

  Hartelijke groeten,

  Frank en Angeline en kids

  BeantwoordenVerwijderen